Ainur blind massage therapy

Selalunya kita nampak orang yang visually impaired (V.I) jual tisu di tepi jalan, kan? Atau berjalan dari meja ke meja jual tisu. Pastinya ramai yang kurang suka/selesa tapi tak kurang juga yang memberi derma.

Pernah terfikir org V.I boleh mengurut? Refleksologi, urut badan termasuk urut bersalin. Kenapa, tak percaya ka? Ini betul-betul bukan cobaan! Percayalah!

Opss sebelum aku teruskan, ini bukan kedai urut yang selalu kena serbu dlm Buletin Utama tu. Jangan fikir bukan-bukan ye!

Ainur blind massage therapy nama kedainya. Terletak berhampiran dengan Giant Kota Damansara. Agak senang nak ke sana kalau tahu jalan ke Giant. Aku lupa nak minta alamat tapi kalau nak ke sana call terus minta direction. Kalau tau Giant Kota Damansara and KIA kat mana, haa dkt area situlah. Haha tak membantu langsung.

Ainur ni ada juga buka “booth” di Giant utk refleksologi. Harga berpatutan. Faham-fahamlah sewa kawasan Kota Damansara ni. Walaupun macam tu, caj urutan lebih murah compare dengan tempat urut yang lain mcm Reb*rn, etc.

Saje promote kedai ni. Badan kita sihat, mereka pun dapat pendapatan yang halal. Menurut pemilik kedai yang dirinya juga V.I, ramai orang seperti mereka dianiaya oleh orang yang cukup sifat. Contohnya tidak dibayar gaji, disuruh yg tak senonoh dan macam-macam lagi. Dengan cara ini dapatlah dia bantu mereka untuk bekerja dalam environment yang selamat. Mulianya hati dia ni. Semoga usahanya dirahmati.

Ni dia gambar kedai. Aku ambil gambar mcm fokus kat kedai KIA ni pulak. Sebenarnya sengaja buat mcm ni sebab kedai ni lot atas. Kalau fokus kat banner kedai tu, nanti tak boleh bayang pula kedainya di mana. Signboard kedai belum siap, ada banner je.

Untuk kaum wanita, kalau nak urut badan, aku cadangkan telefon dulu buat appointment. Call 0102268642.

Ni dia gambar kedai

Advertisements

2 thoughts on “Ainur blind massage therapy

  1. Hey, post more updates :).

    Great information, Kamilla. Kamal & aku pernah ke Reborn sana 2 kali; kebetulan ada situ dan perlukan aktiviti. So, lain kali, kami boleh cuba yang ini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s